Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/inter/www.inter-etikett.hu/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
Meg rendel Ő!!! | Inter-Etikett Nyomda Kft

Mindannyian voltunk már közértben, ahol az eladó feltesz egy egyszerű kérdést:
Mit parancsol? És erre az egyszerű kérdésre egy egyszerűnek tűnő válasz érkezik: 20 dkg párizsit kérek. Igen ám, de a pultban van mindenfajta párizsi. Sajtos, füstölt, baromfi, sertés, marha, zöldséges és még számtalan. Ilyenkor aztán jön az egyeztetés a vevő és az eladó között. Remélhetőleg gyorsan, hiszen áll a sor, mindenki türelmetlen, hamar szeretne végezni.
Most képzelje el ezt a helyzetet, amikor Ön a vevő, mi vagyunk az eladó és a címke a párizsi. Mi, mint eladók feltesszük az egyszerű kérdéseinket és várunk a válaszokra. És közben áll a sor Ön mögött, hiszen még vannak páran, akik szintén várnak a párizsijukra, akarom mondani címkéjükre.

Maradva az előző párizsis példánál, ha már a pulthoz állás előtt kitalálta, hogy milyen párizsit szeretne, sokkal hamarabb végez, még az is lehet, hogy nem is kérdezünk semmit. Egyszerűen elküldi számunkra az igényeit és mi pedig elkészítjük az ajánlatot, illetve legyártjuk a megfelelő címkét.

Elkerüljük azokat a már-már zaklatásnak tűnő telefonáradatot, amit a kollégáink indítanak Önök felé. Kérdezze meg megrendelőjét vagy termelési részlegét, hogy mik az igények, tegye fel előre a kérdéseket, amiket mi is kérdeznénk, és máris mind a kettőnknek időt és nem utolsósorban pénzt takarítunk meg.

És, hogy mik ezek a kérdések. A mellékelt adatlapon megtalál minden olyan paramétert, kérdést, amik általánosságban lefedik egy adott címke ajánlatkészítéséhez, illetve legyártásához szükséges adatokat. Már egy grafika is jelentős segítséget nyújthat számunkra.

Ha esetleg mégsem boldogulna valamennyi kérdéssel egyedül, természetesen kollégáink készséggel segítenek a “pult mögött”. 

Természetesen vegetáriánusok is beállhatnak a sorba, hiszen nálunk nem csak párizsi kapható. 🙂

Nemsokára jövünk újabb tanácsainkkal…. Addig is sok sikert!

Tihanyi Attila
Nyomdamérnök

Vigyorog a nyomdamérnök…

Íme a kép, amit ígértem: Hát ennyire sikerült letörölni azt a bizonyos "vigyort"...  ELŐZMÉNY - Pár hete ezt a levelet küldtem ki a levelező listánkra: "Legutóbbi levelemben megkértem Önt is, hogy izzassza meg Nyomdamérnökeinket technikai kérdéseivel,...

bővebben

Vonalkódok

A vonalkód a vonalkódba kódolt információ vonalakkal és köztük lévő közökkel történő képi leképezése. Segítségével gyorsabb és hibamentes lehet az adatbevitel. Vonalkód típusok a következők lehetnek: EAN/UPC, ITF-14, EAN-128, QR Code és DataMatrix. Utóbbi kettő...

bővebben

Mire számíthat, amikor tőlünk rendel?

nyomtatás olcsón

Áraink gyártói árak, azokat nem terheli közvetítői, vagy kereskedői jutalék.

nyomtatás gyorsan

Gyorsan reagálunk
a megrendelőink megkereséseire és igényeire.

nyomtatás kiszerelés

Igazodunk megrendelőink kiszerelési igényeihez.

nyomtatás határidőre

Akár 1-3 napon
belül leszállítjuk megrendeléseit.

nyomtatás grafika

Leadott grafikáit szükség esetén átdolgozzuk tekercses nyomtatáshoz.

nyomtatás ingyenes

Ingyenesen szállítunk
az egész ország területére.

nyomtatás igény szerint

Maximálisan figyelembe vesszük gyártási igényeit
és elvárásait.

nyomtatás szakértelem

Széleskörű szakmai tapasztalat többféle címkézés terén.

nyomtatás e-mail

E-mailt és/vagy SMS-t küldünk a szállításról.

nyomtatás érthetően

Kérdéseire, észrevételeire közérthető módon válaszolunk.

nyomtatás rugalmasan

Rugalmas vállalási határidőket is figyelembe tudunk venni.

nyomtatás rugalmasan

MINDENRE van címkénk!
🙂